Lokale

Børnehjemmet

Har du også et hjerte af smør som nemt smelter ved mindste???

let

Så skal du ikke læse denne bog uden at have investeret en masse penge i kleenex.

Bogen forventes at udkomme til februar men nedenunder her kan du læse et lille udsnit.

Ved min vagt den 6. juni 1977 ringede kl. 20.05 en medarbejder fra døgninstitutionen.

Medarbejderen oplyste at barnet mandag ikke er blevet afhentet fra børnehaven og derfor viderebragt til døgninstitutionen.

Det blev aftalt med medarbejderen at moderen selv skulle rette henvendelse til rådhusvagten vedrørende barnet eller på en anden måde lade høre fra sig. Indtil videre må barnet ikke udleveres.

Kl 21.30 ringer medarbejderen på ny, idet hun oplyste at barnets 9-årige søster hvis navn ikke er oplyst havde indfundet sig og givet udtryk for at moderes havde bedt hende om at rette henvendelse til døgninstitutionen for at få udleveret barnet.

Det blev oplyst at under ingen omstændigheder må medarbejderen udlevere barnet til den 9-årige storesøster men derimod give denne en skriftlig besked med til moderen med anmodning om personligt at indfinde sig i døgninstitutionen for at hente barnet, idet jeg har modsat mig at barnet bliver udleveret medmindre moderen indfinder sig og vel og mærke i en sådan tilstand at det kan anses for rimeligt at udlevere et 4-årigt barn til hende.”

Dette bare et lille udsnit. Det bliver meget “værre” og er en sand fortælling.

Jeg er ikke forfatter af bogen. Det har jeg slet ikke tålmodighed til!!!?? Men bogen er baseret på virkelige hændelser i mit liv.

Glæder mig til at kunne præsentere den i sin fulde længde for jer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lokale