Stor, større, størst

Brækket arm

Hvor blev tiden af? Jeg synes lige det var i går jeg skrev et indlæg men pludselig er der gået 1 uge nærmest.

jkgggg

Vi har vel alle sammen brækket et og andet på et eller andet tidspunkt og det er bare ufedt. Ja fedt når man er barn og får gips på som der kan blive overtegnet på med diverse autografer. NU fleres autografer desto bedre.

Min datter på 8 år  brækkede armen for 3 måneder siden og er nu endelig blevet “erklæret” færdig med forløbet på hospitalet.

Hun brækkede armen ved at hun faldt ned fra armgang på skolens legeplads. Hun er landet så uheldigt som man overhovedet kan og brækkede altså armen lige midt på albuen.

Det er opkaldet man ikke ønsker at få. Det der opkald fra skolen om at der er sket noget med ens barn.

Bruddet var så uheldigt et sted at hun var nød til at blive opereret og få sat to søm ind. Indrømmet at jeg skulle bruge lidt ekstra energi på ikke at overfalde narkoselægen da han fik mit barn til at falde livløst om. Der træder altså nogle dybe instinkter i kraft når ens barn er i “fare” og det er jo et faresignal når de falder livløse om.

Nå jeg besindede mig og gjorde ikke nogen fortræd.

Lidt sjov er der da også kommet ud af det. Min datter er jo en hystade af rang.

Her er et klip fra da hun skulle have forbindingen af hun havde haft på to dage efter hun havde fået taget gipsen af og fjernet sømmene. Det er bare skønt. Og der er ikke noget der gør ondt men hun er bare 100% den bedste til at hidse sig op UNØDIGT!

Se her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stor, større, størst